• Helaas zien we ons genoodzaakt om het 35+/45+ en dames 7x7 toernooi van 4 september af te gelasten.

  SVBO had een plan klaarliggen om het toernooi door te kunnen laten gaan binnen de richtlijnen van het RIVM . We konden met een aantal maatregelen een veilig en verantwoord toernooi neer zetten. Maar naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet afgelopen dinsdag, waarin de Corona maatregelen zijn aangescherpt, hebben we besloten om het toernooi geheel af te gelasten. 

  Als het kabinet ons adviseert om thuis niet meer dan 6 gasten te ontvangen, rijmt dat niet met het organiseren van een toernooi waar ca. 240 mensen aan meedoen.
  Voetbaltechnisch kan en mag het allemaal wel doorgaan, maar de risico’s zitten met name in de ontvangst van de teams, het omkleden (meerdere teams in kleedkamer) en de belangrijke gezellige 3e helft. Op dergelijke momenten kunnen er toch teveel mensen dicht bij elkaar zitten. SVBO stelt de gezondheid van iedereen voorop. Helaas, maar het is niet anders.

  Er is bewust voor gekozen om ook niet voor één leeftijdsgroep het toernooi door te laten gaan of in afgeslankte vorm. Daarmee zouden we de anderen tekort doen. 

  We gaan komend voorjaar (voor aanvang voorjaarscompetitie) weer een poging doen om een leuk toernooi voor deze categorieën te organiseren. 3 maal is scheepsrecht!

  We willen jullie in ieder geval hartelijk danken voor de aanmelding en zien jullie allen graag een volgende keer terug!

  met sportieve groet,

  Toernooicommissie SVBO