• Naast het overvolle wedstrijdprogramma worden er in maart weer verscheidene activiteiten georganiseerd. Hieronder een overzicht:

  Vrijdag 17 maart - Sponsoravond met Evert ten Napel

  Voor alle sponsoren en donateurs wordt door Vrienden van SVBO samen met de activiteitencommissie op vrijdag 17 maart een sponsoravond georganiseerd. De avond zal gehouden worden in de kantine van sportpark SVBO en aanvangen om 20.00 uur. Tijdens deze avond zal voormalig sportverslaggever en commentator Evert ten Napel mooie anekdotes uit zijn carrière met ons delen. We zullen tevens een gezellige loterij houden en later op de avond zal er live muziek aanwezig zijn.
  Bent u sponsor of van plan om sponsor of donateur te worden? Meld u zich dan snel aan voor deze gezellige avond!
  Doe dit wel snel, want er is al veel belangstelling getoond!
  Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar stichting@vvsvbo.nl. Geef bij het aanmelden alsjeblieft ook even door met hoeveel personen u van plan bent te komen.

  Vrijdag 24 maart - Paasworkshop

  Voor de creatieve dames en heren onder ons is er op 24 maart, 19.30 uur een Paasworkshop! De kosten zijn €25,-.
  Volgende week volgt een foto op de socials over wat er te maken valt! De workshop wordt verzorgd door Nezz Bloemen en Styling.
  Opgave bij Mirthe Schepers (0627512131). Iedereen dient zelf een snoeischaartje o.i.d. mee te nemen. Iedereen is van harte welkom (ook niet leden).

  Vrijdag 31 maart - Paasbingo

  31 maart staat de Paasbingo op het programma. 20.00 uur. Tafel reserveren kan via https://forms.office.com/r/tL7RWbNa6V. Een bingoboekje kost € 5 (6 rondes) en valt te kopen in de kantine voor aanvang. Uiteraard zijn er weer prachtige prijzen te winnen. De vorige keer was er ook veel vraag naar kleine hapjesschalen. Ook deze zullen er zijn. Iedereen is van harte welkom.

  Vrijdag 7 april - Paaskaarten

  Op vrijdag 7 april wordt het jaarlijkse paaskaarten (klaverjassen) georganiseerd. Er zijn weer mooie vleesprijzen te winnen. Iedereen (dus ook niet-leden) is van harte welkom! Aanvang is 19.30 uur, inleg € 5. Er worden 4 rondes van 16 gespeeld.