• AGR Grondstoffen & Recycling verlengt hoofdsponsorschap

  3 jun 2022 Beheerder
 • AGR Grondstoffen & Recycling heeft het sponsorcontact met vv SVBO verlengd. De verwerker van puinafval dat vrijkomt bij het bouwen of slopen van gebouwen gaat 2 jaar door als hoofdsponsor van onze voetbalvereniging.

  Robert Bakker, directeur AGR, is tevreden over hoe de samenwerking verloopt. “Ondanks de moeilijke Corona-jaren voor de voetbalclub hebben we gezien dat SVBO als vereniging zeer actief is. Er wordt van alles georganiseerd voor zowel de jeugd als volwassenen. Deze sociale rol binnen de gemeenschap vinden wij als hoofdsponsor belangrijk”.

  Ook clubvoorzitter René Gerdes en André Mulder als vertegenwoordiger van de sponsorcommissie van vv SVBO zijn in hun nopjes met deze verlenging. “Als voorzitter werk je aan stabiliteit en continuïteit binnen de vereniging, deze verlenging is daarin heel belangrijk” vertelt voorzitter Gerdes.

  André Mulder voegt hieraan toe “Door Corona hebben we de belangrijke rol van onze hoofdsponsor naar buiten toe helaas niet de aandacht kunnen geven die we graag willen. We zien deze verlenging naast een bevestiging van de goede samenwerking dus ook als een kans om dat de komende jaren wel te doen”.

  Iedereen moet kunnen sporten!

  Achter de schermen werken AGR en SVBO momenteel aan een plan om huishoudens met onvoldoende budget financieel te ondersteunen om te kunnen sporten. Want iedereen moet kunnen sporten! is de visie van de puinverwerker en voetbalvereniging.

  Dit zal gebeuren door middel van een fonds. Vanuit dit fonds wordt geld beschikbaar gesteld om de contributie te kunnen betalen en sportkleding & -schoenen te kunnen aanschaffen.

  Binnenkort meer hierover.

  Bezoek www.agr-recycling.nl voor meer informatie over AGR Grondstoffen en Recycling.