• Emkon Emmen hoofdsponsor zomertoernooi!

  19 dec 2023 Beheerder
 • Wij zijn verheugd om te kunnen mededelen dat wij een overeenstemming hebben bereikt met een nieuwe hoofdsponsor van ons zomertoernooi (voorheen Orgon Toernooi). Vanaf de eerstvolgende editie, in augustus 2024, zal Emkon Emmen BV de nieuwe sponsor en naamgever gaan worden. Het toernooi gaat verder onder de naam "Emkon Zomertoernooi".

  vv SVBO en Emkon Emmen BV hebben een overeenkomst gesloten voor een periode van 3 jaar.

  André Mulder namens de sponsorcommissie SVBO: "We zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking. Emkon Emmen is al jaren een belangrijke sponsor voor ons en de eigenaren zijn nauw betrokken bij onze vereniging. Een perfecte match voor dit mooie toernooi.”.

  Daniëlle Bestebroer-Wacker namens Emkon: “Het zomertoernooi is populair in de regio zuidoost Drenthe, een gebied waar wij ook veel van onze projecten uitvoeren. Dat we nu naamgever van dit toernooi zijn is goed voor onze bekendheid in de regio en het is fijn dat we ook de voetbalvereniging op deze manier kunnen steunen”.

  Emkon Emmen is een expert op het gebied van productie, montage en renovatie van aluminium en kunststof kozijnen en vliesgevels. Daarnaast heeft Emkon een eigen onderhoudsafdeling voor aluminium, kunststof kozijnen. Voor meer informatie kijk op: www.emkon.nl