• Bekijk hier de foto's van de vrienden- en vriendinnendag.

18 apr 2021 Beheerder
  • Op zaterdag 17 april heeft vv SVBO een spelletjesochtend georganiseerd voor alle jeugd van 5 tot 11 jaar.

De jeugdleden in deze leeftijdscategorie mochten vriendjes en vriendinnetjes meenemen naar het sportpark om zich lekker te vermaken met de aanwezige spelletjes. Iedereen was welkom, lid of geen lid, en er waren ook geen kosten aan verbonden.

En de opkomst was goed! Op deze stralende ochtend hebben meer dan 100 kinderen zich vermaakt met spelletjes zoals een reuze dartbord, springkussen, penalty's schieten en natuurlijk een stormbaan! En natuurlijk kwam onze vaste mascotte "Ossie" ook even voorbij om te dollen met de kinderen.

Het sportpark was voor even weer gevuld met fanatiek spelende kinderen en veel lachende gezichten :-)

Na afloop kregen ze allemaal een verrassingstasje mee met lekkere snoepjes en een sleutelhanger van vv SVBO.

Bedankt vrijwilligers voor jullie bijdrage aan deze fantastische ochtend!

Bekijk hieronder snel de foto's.