• Beste leden, vrijwilligers, donateurs, sponsoren en iedereen die SVBO een warm hart toedraagt,

Het was een bijzonder jaar en nog altijd houdt Covid-19 ons in de greep. Op ons sportpark vinden nagenoeg geen activiteiten plaats en helaas moeten we ook de komende periode nog activiteiten en evenementen annuleren. Bij alle besluiten die we hebben genomen en nog gaan nemen staat gezondheid steeds voorop. Wij danken jullie voor jullie begrip en geduld daarvoor. Laten we hopen dat er in het nieuwe jaar weer meer mogelijk is en maatregelen weer versoepelen.

Voor nu is het belangrijk om tijd door te brengen met geliefden, vrienden en familie. Iedereen op zijn eigen manier, rekening houdend met de maatregelen. Terugblikken op het heftige jaar dat achter ons ligt en stil te staan bij de impact die dit persoonlijk heeft gehad en hoe anderen door het virus zijn getroffen.

Het bestuur van vv SVBO wenst iedereen fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en sportief 2021!