• Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

23 dec 2021 Beheerder
  • Beste leden, vrijwilligers, donateurs, sponsoren en alle anderen die SVBO een warm hart toedragen,

Helaas moeten we constateren dat Covid-19 nog niet onder controle is en we daarom als vereniging beperkt worden. Evenals vorig seizoen vinden er op dit moment geen activiteiten op het sportpark plaats en is het niet duidelijk hoe de rest van het seizoen eruit gaat zien. Bij alle besluiten die we hebben genomen en nog gaan nemen blijft gezondheid essentieel.

Juist in deze lange periode van onzekerheden zien we dat de kracht van onze vereniging wordt bevestigd door het feit dat de leden, spelers, vrijwilligers, jeugd en sponsoren nog steeds het geduld kunnen opbrengen en de vereniging trouw blijven, waarvoor onze grote dank !

In de hoop dat we zo snel mogelijk weer kunnen genieten van de activiteiten op ons sportpark wenst het bestuur van vv SVBO iedereen fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en sportief 2022!

René Gerdes (voorzitter)