• Wij stellen graag onze hoofdspnsor AGR Grondstoffen & Recycling aan u voor!

  Welke diensten levert AGR?                                                                             

  AGR grondstoffen & recycling verwerkt puinafval dat vrijkomt bij het bouwen, renoveren en slopen van gebouwen, bouwwerken en wegenbouw. Na het registreren en wegen wordt het puinafval verwekt tot granulaat met Komo certificaat voor de Wegenbouw en als half-verharding toegepast. De toepassing van deze secundaire grondstoffen bespaart het gebruik (en daarmee de productie) van primaire grondstoffen.

  Wat veel mensen nog niet weten is dat je ook als particulier bij AGR terecht kunt voor het storten van jouw bouw- en sloopafval. Voor een tientje (€ 10,-) kun je er een kleine aanhanger kwijt.

  Ook voor grotere hoeveelheden ben je bij AGR aan het juiste adres. Bij binnenkomst en voor vertrek wordt je gewogen en afrekenen doe je eenvoudig en snel. AGR is van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 7:30 – 17:00 uur. En de koffie staat altijd klaar!

  Ook zand en grind voor particulieren!

  Op hetzelfde terrein als AGR grondstoffen & recycling is ook Gabinova gevestigd. Dit betekent dat u alles kunt combineren. Zo kunt u bijvoorbeeld uw puin wegbrengen en direct zand en grind mee terug nemen om zelf beton te maken. Of u combineert uw rit met het ophalen van sierstenen of een schanskorf om een mooie tuinafscheiding te maken.

  Geen zin om te halen? 

  Geen probleem, Gabinova komt uw producten tegen een kleine vergoeding ook bij u thuis bezorgen! Emmen is voor ons slechts een kwartiertje rijden.

  Kijk voor meer informatie op www.agr-recycling.nl en www.gabinova.nl