• Inschrijving 35 /45 Heren en 7x7 Dames Toernooi geopend

22 jun 2021 Beheerder
  • Het mag weer! We kunnen eindelijk weer het veld op en genieten van ons favoriete spelletje, voetbal!

Daarom nodigen wij jullie uit voor deelname aan ons 35+/45+ en dames 7x7 toernooi. Op zaterdag 14 augustus (laatste zaterdag van de bouwvak).

We starten om 14:00 uur met de wedstrijden. Tegen 17:30 uur de prijsuitreiking en aansluitend live muziek, en gezellig samen de derde helft vieren!

Onze befaamde hamburger- en braadworstenkraam is ook van de partij!

We kijken er naar uit en hopen jullie welkom te kunnen heten.

Via deze Tournify website wordt u vanaf heden tot en met het einde van het toernooi op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.

Deelname aan onze toernooien is gratis.

Inschrijven kan via deze Tournify pagina of via ons mailadres

Het is ook mogelijk om meerdere teams van uw club tegelijk in te schrijven. We stellen het erg op prijs als u het mobiele nummer van een contactpersoon aangeeft. Deze zullen we namelijk toevoegen aan een Whatsapp groep om via die groep (en deze site) met u verder en sneller te kunnen communiceren.

Heeft u vragen, stel ze gerust via de mail

De organisatie hoopt uw vereniging en teams welkom te heten op een van onze toernooidagen!

Met sportieve groet,

De toernooicommissie