• Met ingang van het seizoen 2022/2023 is SVBO gestart met een voetbalteam in de zaal.
   
  Vanuit een aantal leden was er de wens een zaalteam te starten. Hier werken we als vereniging graag aan mee, omdat we onze leden de kans willen bieden voor het beoefenen van elke tak van de voetbalsport.
   
  Onder het motto ‘Presteren met Plezier’ is er een groep samengesteld vanuit meerdere teams van de vereniging. Zo zitten er spelers van de Zondag 1, Zaterdag 1 en Zaterdag 2 in het team. De volgende spelers maken deel uit van de selectie:
   
  Patrick Doek
  Bram Goeree
  Nick Hidding
  Koen Klaassen
  Sonny Koops
  Nils Spakman
  Richard Veringa
  Robert Veringa
  Jeroen Walda
  Davy Wessels
  Dylan Wessels
  Niels Wessels
  Stan Wolbers
  Joey Zwiers
   
  Het team speelt de thuiswedstrijden op de maandagavond in Sporthal Emmerhout. Voor het programma, de stand en overige informatie kunt u terecht op de website van vv SVBO of de Voetbal.nl app. Ook is het zaalteam te volgen op verschillende sociale media.
   
  Bij een nieuw team hoort een nieuw tenue. De volgende sponsoren hebben zich beschikbaar gesteld, zodat het team er netjes op staat:
   
  Accent Bouw Wonen (tekst afkomstig van website)
  Accent Bouw Wonen is een zeer ervaren woningbouwer en richt zich op de nieuwbouw van cataloguswoningen uit eigen woningbouwprogramma.
   
  Wij benaderen opdrachtgevers op een persoonlijke manier en binnen de onderneming heerst een gemoedelijke en informele sfeer. Door een goede samenwerking met (vaste) onderaannemers en leveranciers is Accent Bouw een betrouwbare partner.
   
  Accent Bouw besteedt veel aandacht aan de (potentiële) opdrachtgever. Deze wordt uitgebreid en deskundig geadviseerd bij het uitwerken van de wensen en eisen. Accent Bouw verzorgt alles voor de opdrachtgever wat bij het bouwen aan de orde komt. Tijdens de voorbereiding en de uitvoering van de bouwwerkzaamheden wordt de opdrachtgever voortdurend op de hoogte gehouden van de vorderingen van de werkzaamheden. Accent Bouw begeleidt de opdrachtgever tijdens het gehele bouwproces van start tot oplevering.
   
  Accent Bouw Wonen is gespecialiseerd op gebied van de woningbouw. Volgens een uitgekiend systeem worden de woningen gebouwd, waarbij de opdrachtgever alle mogelijkheden heeft om de persoonlijke wensen en eisen te verwerken in het bouwplan.
   
  Meer informatie op: www.accentbouwwonen.nl
   
  Melody Emmen (tekst afkomstig van website)
  Onze gasten een onvergetelijke avond bezorgen. Dat is het doel van Melody. Ons zalencentrum is dé perfecte locatie voor een prachtig feest. Wij geven graag een speciale tint aan jullie bruiloft, personeelsfeest of receptie. Dankzij onze jarenlange ervaring en gastvrijheid weten wij precies hoe wij sfeer moeten maken.
   
  Het café van Melody is vijf dagen per week geopend voor iedereen die zin heeft in een hapje en drankje. Wij serveren pizza’s uit onze eigen pizzeria, frites en snacks uit de snackbar van Melody, maar hebben ook een uitgebreide menukaart.
   
  De zalen van Melody zijn ook bijzonder geschikt voor vergaderingen, meetings, cursussen en presentaties. De beamer en het projectiescherm staan voor jullie klaar. Uiteraard is het mogelijk dat wij een brunch, lunch of diner verzorgen.
   
  Meer informatie op: www.melodyemmen.nl
   
  Jouw Hypotheek (tekst afkomstig van website)
  Een hypotheek is te belangrijk voor zomaar een advies! Bij Jouw Hypotheek staan we niet alleen voor het best passende hypotheekadvies, maar neemt u daarnaast ook meteen al het werk uit handen. Jouw Hypotheek verzorgt namelijk ook alle formaliteiten, papparassen en regelwerk rondom het afsluiten van de uiteindelijk gekozen hypotheek.
   
  We regelen alles vanaf het begin voor jou. Van controle voorlopige koopakte en het regelen van een taxatierapport tot aan het aanvragen van de hypotheekofferte en de benodigde verzekeringen aan toe. En dit alles niet eerder dan dat we op basis van jouw situatie en jouw eisen en wensen een grondige analyse hebben gemaakt en op basis hiervan de best passende hypotheek hebben geadviseerd: Jouw Hypotheek!
   
  Adviseur bij Jouw Hypotheek is Herm Eising. Bereikbaar op 06-27654424. Daarnaast is Herm Eising een goede bekende bij SVBO. Op dit moment maakt hij deel uit van de technische staf van Zaterdag 2 en is hij ook menigmaal te vinden op het sportpark. Spreek hem gerust een keertje aan of bezoek de website www.jouwhypotheek.nu.