RegioBank Suelmann steekt SVBO Vrouwen 1 in het nieuw

Zelfstandig Adviseur RegioBank Suelmann heeft onlangs de vrouwen van SVBO in het nieuw gestoken. Onlangs heeft de bank uit Barger-Oosterveld toegezegd de vrouwen eens in de drie jaar in het nieuw te steken. Dat de dames hier heel erg blij mee zijn spreekt voor zich.

Zelfstandig Adviseur RegioBank Suelmann is al jarenlang sponsor van SVBO en in het verlengde van de goede samenwerking zijn nu ook afspraken gemaakt omtrent het sponsoren van het damesteam. In het verleden schonk de bank de dames al eens een tenue, nu is dat voor langere tijd vastgelegd. Volgens Johan Steenge past de samenwerking bij de insteek van Zelfstandig Adviseur RegioBank Suelmann. Een lokale bank die ook lokale initiatieven ondersteunt.

Zelfstandig Adviseur RegioBank Suelmann is een bank waar je nog zo even binnen kunt stappen. Ze wil dicht bij de mensen staan en vindt persoonlijke aandacht voor de klant belangrijk. Naast de reguliere bankzaken verstrekt de bank ook hypotheken en geeft advies op het gebied van onder andere verzekeringen. De klant kan voor een totaalpakket op het gebied van financiën bij de bank terecht.

In het verleden nam Zelfstandig Adviseur RegioBank Suelmann al eens een commercial op in samenwerking met SVBO. Deze staat nog steeds op hun website. Voor het filmpje en meer informatie over alle dienstverlening kunt u terecht op: http://jouwbankzaken.nl/

Via deze weg willen we Regiobank Suelmann hartelijk danken voor de mooie kleding en we hopen op een plezierige samenwerking.