Overschrijving/Lidmaatschap

De tijd van overschrijvingen is weer aangebroken. Bij het overschrijven van een andere club naar SVBO geldt dat de overschrijving ingediend moet worden door onze club. Het volstaat om een aanmeldingsformulier in te vullen. De rest regelt de ledenadministratie (Mark Siekman, overschrijvingen en Herman Heijne, contributie) achter de schermen. Indien er overschrijving wordt aangevraagd, moet het verzoek uiterlijk donderdag 13 juni binnen zijn. Dit in verband met verwerkingstijd.

Het formulier kan bij de volgende personen verkregen worden:

Jeugd: Berend Keuter/Herrald van der Helm of via jeugdcoördinatoren
Overige senioren: Mark Siekman/Berend Keuter
Selectie: Yme Boersma

Gedurende openingstijden van de kantine kan er achter de bar ook een formulier verkregen worden.

Mocht een speler/speelster van SVBO naar een andere club willen, is het zaak om dit met de andere club te regelen. Zij dienen dan het overschrijvingsverzoek in.

Lidmaatschap beëindigen? Dien het wijzigingsformulier (https://www.vvsvbo.nl/files/wijzigingsformulier.pdf) in bij SVBO. Dit kan uiterlijk tot en met 30 juni. Daarna wordt het lidmaatschap automatisch met één seizoen verlengd.