MENU
Terug

Voorlopige team indeling seizoen 2019 - 2020

Beste spelers en ouders,

Het is ieder jaar weer een hele puzzel voor de jeugdcommissie om de trainers en de teams voor het nieuwe seizoen rond te krijgen. Gelukkig is het ook dit jaar weer gelukt om bij alle teams een goede trainer te vinden! Bij alle teams hebben we minimaal 2 trainers/begeleiders bereid gevonden om onze teams te trainen. 

De (voorlopig) nieuwe teams hebben we op papier en kunnen we bekend maken voor de jeugd onder 8 t/m 13.

De JO15, JO17 en JO19 publiceren we later omdat de 1e teams in de zgn. A-categorie spelen. Hierbij moeten we rekening houden met een 'transfer window' , of te wel de datum van 15 juni. Tot deze datum mogen spelers van ons en andere teams overschrijving aanvragen naar een nieuwe club. Tot op heden hebben we bij de JO15 reeds 6 nieuwe aanmeldingen binnen en bij de JO19 trainen op dit moment ca. 5 nieuwe spelers met de JO19-1 mee. De trainers van deze groepen kunnen mede daardoor nog geen voorlopige selecties bekend maken. 

De teams hebben de status van 'voorlopig' omdat in de zomervakantie er altijd nog nieuwe spelers (niet A-categorie) bij kunnen komen. Maar ook dat spelers besluiten te stoppen. Tijdens de bekerwedstrijden aan het begin van het seizoen zullen de teams definitief worden gemaakt.

Bijzonderheden:

JO8:

JO8-1 zijn allemaal spelers met geboortejaar 2012. JO8-2 zijn allemaal spelern geboortejaar 2013. Hier hebben we momenteel 6 kinderen van op de lijst staan en hierbij zullen nog 2, of max 3 nieuwe spelers van geb. jaar 2012 of 2013 worden toegevoegd. De 3 kinderen op de lijst van geboortejaar 2014 zullen nog even geduld moeten hebben en de zomervakantie afwachten. De definitieve JO8-2 zal uit 8 of max. 9 spelers bestaan. 

JO9:

Hierbij is afgelopen week een nieuw lid erbij gekomen. Omdat we dit kind nog niet goed hebben gezien, is hij nog even niet ingedeeld. Dit gaat komende week worden bekeken en zal dus extra bij de JO9-1 of JO9-2 worden toegevoegd.

JO10, JO11

 

JO13:

Geen bijzonderheden.

 

JO15 t/m JO19 zie bovenstaande toelichting. De trainers zullen dit zoveel mogelijk met de spelers bespreken hoe de selectieprocedure zal verlopen. Hier zal zsm duidelijkheid komen.

 

met sportieve groet,

 

De jeugdcommissie