• Onze nieuwe hoofdsponsor: AGR Grondstoffen & Recycling!

30 aug 2020 Beheerder
  • Zaterdagmiddag 29 augustus heeft vv SVBO seizoen 2019-2020 op een passende wijze afgesloten en de aftrap gegeven voor het komende voetbalseizoen.

Het hoogtepunt van het programma was de presentatie van de nieuwe hoofdsponsor AGR Recycling. Voor een periode van 2 jaar, met een optie om een jaar te verlengen, zal het bedrijf uit Schoonebeek haar naam aan de vereniging verbinden.

Directeur Robert Bakker vertelde in een leuk vraaggesprek waar het bedrijf zich mee bezig houdt. AGR verwerkt bouw- en sloopafval dat vrijkomt bij het bouwen, renoveert en sloopt gebouwen en levert granulaat. Recentelijk is een nieuwe website gelanceerd (https://agr-recycling.nl/) waar meer over deze activiteiten te vinden is.

Op verschillende manieren maakte de club deze middag duidelijk dat het bezig is met 'de toekomst'. Zo presenteerde de vereniging samen met de nieuwe hoofdsponsor een steunfonds voor jeugdige sporters die het financieel zwaar hebben. Via dit fonds kunnen ze bijvoorbeeld steun krijgen bij het betalen van contributie, kleding of voetbalschoenen.

Ook presenteerde de vereniging het nieuwe wedstrijdtenue van de zondag selectie. Het nieuwe tenue is van het merk Nike en heeft een strakke moderne pasvorm. Hierin volgt het bestuur van de club vooral de mening van de jeugdigen binnen de vereniging.

Die blik op de toekomst werd ook duidelijk toen vier nieuwe spelers werden gepresenteerd. Twee van deze vier, Tom Vos en Daniek Camies, komen uit de jeugdafdeling van SVBO. Frisse talenten die naast hun prestaties op het veld bijvoorbeeld ook jeugdtrainer of leider zijn, vrienden of familie binnen de vereniging hebben voetballen en daardoor dus binding hebben met de club.

De andere twee nieuwe spelers zijn Mike Veenstra (gekomen van DZOH) en Koen Degens (van Drenthina). Mike werd gepresenteerd als één van de spelers waar de doelpunten het komende seizoen vandaan moeten komen.

Tevens werd deze middag afscheid genomen van een aantal vertrekkende spelers en hoofdsponsor Sincerus Letselschade.

De 3-0 overwinning op Elim in de bekerwedstrijd die na deze presentaties volgde, maakte deze gezellige middag compleet!

Met dank aan Bennie Wolbers voor de foto's.