• Orgon toernooi 2020 heeft twee winnaars

16 aug 2020 Beheerder
  • Het Orgon toernooi editie 2020 gaat de boeken in als een zeer bijzonder toernooi.

Op de eerste speeldag, die traditioneel op de vrijdagavond wordt gehouden, kwam er zoveel regen uit de lucht dat de kunstgrasvelden bij vv SVBO het vele water niet meer konden verwerken. Er moest uitgeweken worden naar het (natuur-) grasveld, waar een tweetal wedstrijden nog werden gespeeld. Het resterende programma werd door de organisatie aangepast, zodat alle wedstrijden alsnog op de zondag gespeeld konden worden.

Ook op de zondag had het toernooi te kampen met bijzondere weersomstandigheden. Heel even werd de 30 graden aangetikt en het bleef de hele dag drukkend warm. Dit maakte de acht ploegen die in actie kwamen niets uit. In beide poules werd met veel passie gespeeld en waren leuke duels te zien.

In poule A wist DZOH winnaar te worden en lieten ze knap SVBO (zon.), Gieten en Valthermond achter zich. Weerdinge trok de winst in poule B naar zich toe met één puntje meer dan SVBO (zat). Titan werd derde en SVBC eindigde als laatste in deze poule.

Vanwege het aangepaste programma werd er géén finale-wedstrijd meer gespeeld, wat betekende dat editie 2020 van dit prachtige toernooi dus twee winnaars had!

Eindstand:

Poule A   punten doelsaldo