• Op zaterdag 14 november werd voor de eerste keer het Ossie Voetbalspektakel gehouden. In dit spektakel, dat voor onze jongste leden wordt georganiseerd, ligt de nadruk vooral op het plezier maken door het spelen van spelletjes.

De kinderen mochten deze ochtend vijf verschillende spelletjes doen en bij elk spel werd de bal gebruikt. Soms tegen elkaar, maar juist vaak samen. Het teamgevoel speelde een belangrijke rol.

Als verrassing kwam clubmascotte Ossie ook nog even langs om zijn voetbalkunsten te tonen. Hij maakte er weer een dolle boel van.

Hoewel het deze ochtend druilerig weer was, hebben de kinderen zich enorm vermaakt. Na afloop kregen ze een echte Ossie Voetbalspektakel Diploma en een lekker zakje chips met drinken.

Kijk hieronder maar eens naar de leuke foto's.

Hierbij dank aan de organisatie en jeugdleiders voor de enthousiaste begeleiding!