• René Gerdes stopt na 6 jaar als voorzitter

  19 jan 2024 Beheerder
 • Op de algemene ledenvergadering van 2 november jongstleden heeft het bestuur bekend gemaakt dat onze voorzitter René Gerdes na dit seizoen gaat stoppen als voorzitter. René is hiermee 6 jaar voorzitter geweest, waar hij initieel voor 3 jaar had toegezegd.  

  René heeft zelf een toelichting gegeven op dit besluit. Hierin heeft hij uitgelegd dat dit besluit is genomen vanwege de toegenomen drukte binnen zijn bedrijf (Orgon Administratie & Advies), deze bedrijfsactiviteiten vallen helaas niet meer te combineren met de functie als voorzitter.

  Ook gaf René een kleine terugblik op de doelen die zijn behaald in de afgelopen zes jaar en de goede gezondheid van de vereniging op dit moment. Onder zijn voorzitterschap is de vereniging goed door de moeilijke coronaperiode gekomen en is er een start gemaakt aan een groot verduurzamingstraject.

  Door een verdere uitbreiding van verschillende commissies zijn er in de afgelopen jaren ook veel mooie initiatieven ondernomen. Zo is het SVBO voetbalfeest uitgegroeid tot een zeer groot evenement en zijn er nieuwe activiteiten bedacht zoals online Bingo's. Ook is er een prachtig nieuw ballen- en koffiehok gerealiseerd en is er een LED scorebord langs het hoofdveld geplaatst.

  René benadrukte dat al deze ontwikkelingen te danken zijn aan de vele actieve vrijwilligers binnen deze commissies.    

  Al met al een goed moment om het stokje over te geven aan een opvolger. Deze opvolger zal in de komende maanden worden voorgedragen.

  Namens het bestuur en alle leden van de commissies bedanken wij René van harte voor zijn inzet en grote betrokkenheid bij onze vereniging tijdens zijn periode als voorzitter!