• Senioren ook weer op het trainingsveld

8 mei 2020 Beheerder
  • Vanaf 11 mei mogen ook de volwassenen weer trainen. Iedere groep krijgt van zijn/haar trainer te horen wanneer deze trainingen weer beginnen. Hieronder enkele maatregelen toegespitst op de senioren en daaronder de algehele richtlijnen binnen SVBO omtrent deze situatie.

- Trainen is toegestaan onder begeleiding van een trainer.
    - De trainer geeft aan op welk moment er weer getraind gaat worden.
    - Het is niet toegestaan om zonder trainer te gaan trainen/het sportpark te betreden.

Hieronder de algehele richtlijnen van het protocol, geldend voor iedereen binnen SVBO.

Afspraken protocol VV SVBO

Algemene afspraken:
    - Alleen sporters en trainers op het park. Dus geen ouders, opa’s en oma’s of andere
    belangstellenden.
    - Sporters niet eerder als 10 minuten van tevoren op het park aanwezig
    - Zorg bij de jongste spelers voor een dubbele knoop a.u.b
    - Na het trainen direct naar huis. Ouders kunnen buiten de hoofdingang op hun kinderen wachten. Ook daar natuurlijk de 1,5 meter regel.
    - Toegang tot het park uitsluitend via de hoofdingang
    - Blijf thuis bij koorts, neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid,
    - Toilet- en douchegebruik is niet mogelijk op het park
    - Op het sportpark zullen altijd 1 of 2 leden van het (jeugd) bestuur aanwezig zijn voor vragen en om te zorgen dat de afspraken worden nageleefd.

Aanvullende afspraken jeugd 13 t/m 18 jaar en senioren:
    - Hier geldt de 1,5 meter regel. De trainers zullen hier de training op aan passen.
    - Wanneer blijkt dat de 1,5 meter regel niet nageleefd wordt, zal er met de betreffende speler gesproken worden.
    - Ook de K.N.V.B. heeft hier een app voor met mogelijkheden voor “1,5 mtr trainen”.