• SVBO Voetbalfeest

  Meerdaags SVBO Voetbalfeest (JO19/JO18/JO17/JO16)
  23 juni t/m 25 juni 2023

   

  Sinds 2013 organiseert SVBO het SVBO Voetbalfeest. Dat het ook vorig editie weer een geweldig weekend was, bleek wel uit de vele positieve reacties van de deelnemers en een recordaantal bezoekers in de feesttent.

   

  Voor meer informatie of inschrijving kunt u contact opnemen via voetbalfeest@vvsvbo.nl.

   

  Wat kun je dit weekend verwachten?

  Zie aftermovie 2022: AFTERMOVIE SVBO VOETBALFEEST - YouTube

  Teams komen op vrijdagavond aan op het sportpark van v.v. SVBO en spelen op zaterdag en zondag hun wedstrijden. De opzet is om elk team minimaal 3 wedstrijden per dag te laten spelen.

   

  In dit weekend zullen maximaal 24 teams gaan deelnemen aan dit toernooi. Het meerdaagse toernooi zal plaatsvinden op 23-24-25 juni 2023. Elk team speelt zowel op de zaterdag als zondag. Er kan ingeschreven worden voor de JO19 en JO17 poule. Teams van alle niveaus zijn welkom op het toernooi. Wel worden teams zo veel mogelijk in poules ingedeeld waarbij ze tegenstanders van een vergelijkbaar niveau treffen.

   

  Er wordt een compleet voetbalweekend aangeboden. Daarbij horen natuurlijk de voetbalwedstrijden. Daarnaast wordt er gezorgd voor een ontbijt op de zaterdag- en zondagmorgen. Ook wordt er op zaterdagavond een warme maaltijd aangeboden. Verder is er gezorgd voor slaaptenten en sanitaire voorzieningen.

   

  Het avondprogramma in de feesttent is één van de favoriete onderdelen van de meeste voetballers. Op vrijdagavond staat de Buurman en Buurman Show voor je klaar. Daarbij zal er ook een landelijk bekende feestact (te denken valt aan De Alpenzusjes, Het Feestteam, De Dikdakkers o.i.d.) aan het programma worden toegevoegd. Deze zullen via onze Instagrampagina en Facebookpagina bekend worden gemaakt. Op zaterdagavond staat DJ Roy te popelen om de tent op de kop te draaien. Deze avond zullen enkele artiesten de avond compleet maken. De voorgaande jaren hebben artiesten als Jannes, Jeffrey Heesen, Sieneke, René Karst, Stef Ekkel, Ancora, Bouke en Wesley Klein op het podium gestaan. Voor een impressie verwijzen we graag naar foto’s en filmpjes op onze Instagram- en Facebookpagina.

   

  Voorlopig programma (wijzigingen voorbehouden)

   

  Dag en tijd:

  Activiteit

  Vrijdag      17:00 uur – 20:30 uur

  Binnenkomst teams en inruimen slaaptenten.

  Vrijdag      20:30 uur

  Opening toernooi in feesttent en feest met DJ en artiest

  Zaterdag   08:00 uur – 10:00 uur

  Ontbijt voor teams volgens schema

  Zaterdag   10:00 uur – 17:00 uur

  Wedstrijden

  Zaterdag   17:00 uur – 19:30 uur

  Maaltijd voor teams volgens schema

  Zaterdag   20:30 uur

  Feest in feesttent DJ en artiesten

  Zondag     08:00 uur – 10:00 uur

  Ontbijt voor teams volgens schema

  Zondag    10:00 uur – 15:00 uur

  Wedstrijden

  Zondag    15:00 uur

  Prijsuitreiking in feesttent

   

  Tentenkamp

   

  Teams melden zich op vrijdagavond bij de toernooileiding. Deze laat u zien waar uw slaaptent zich bevindt. Alleen spelers en begeleiding die ingeschreven zijn, kunnen blijven slapen. Er wordt gezorgd voor kwalitatief goede tenten. Auto’s en huisdieren worden niet toegelaten op het tentenkamp.

   

  Maaltijden

   

  Elk team heeft de gelegenheid om gebruik te maken van twee keer een ontbijt en één keer een warme maaltijd volgens het schema dat u ontvangt na inschrijving. Hier staat precies wanneer uw team verwacht wordt.

   

  Openbare orde en veiligheid

   

  Omdat het sportpark van v.v. SVBO en de feesttent zich midden in een woonwijk bevinden zijn wij als voetbalvereniging en organisatie extra alert op openbare orde en veiligheid. Daarom is externe beveiliging ingehuurd om alles in goede banen te leiden. De beveiliging zal zowel ’s avonds in de feesttent als ’s nachts op het slaapterrein aanwezig zijn.

   

  Kosten en betalingsvoorwaarden

   

  Voor het hele voetbalweekend; wedstrijden, slaaptent, maaltijden, entreebewijs voor de feesttent, gebruik maken van kleedkamer en sanitaire voorzieningen rekenen wij € 70,00 per speler/leider. Daarnaast rekenen we € 50 borg. Als de slaaptent netjes is achtergelaten, ontvangt het team deze terug.

   

  Voorbeeld: u betaalt binnen 3 weken na aanmelding € 375. Uiteindelijk dient u voor 1 juni voor het definitieve aantal spelers/leiders te hebben betaald. Stel dat u met 17 personen komt:

   

  17 x € 70 = € 1.190.

   

  € 1.190 - € 375 (betaling voorfactuur) = € 815

   

  € 815 + € 50 = € 865 dient voor 1 juni betaald te zijn.

   

  Het aanbetalingsbedrag is ter dekking van de vaste kosten die wij maken bij aanmelding van een team. Bij afmelding na 1 mei zal het bedrag van € 375 ter dekking van vaste kosten in rekening gebracht worden. Bij afmelding na 1 juni zal het volledige bedrag op basis van het tot dan toe bij ons bekende aantal personen gefactureerd worden. Restitutie is dan niet meer mogelijk. We gaan daarbij uit van 15 personen.

   

  Om een ieder ruimschoots de gelegenheid te geven op tijd weer de thuisreis te aanvaarden is de prijsuitreiking om circa 15.00 uur. Voor alle teams is een prijs beschikbaar.

   

  Mocht u nog vragen hebben, vul dan het aanvraagformulier voor extra informatie aan.

   

  Mocht u definitief willen inschrijven, vul dan het inschrijfformulier in. De facturatie geschiedt in twee termijnen. Eerst een aanbetaling van € 375 per team. Het restant (gebaseerd op het aantal spelers en leiders/trainers dat overnacht) dient voor 1 juni 2023 voldaan te zijn.

   

  Let op! Vol = vol.

   

  Wij hopen uw inschrijving te mogen ontvangen zodat wij als club, stichting, vrijwilligers en natuurlijk u er een geweldig meerdaags voetbalfeest van kunnen maken!

   

  Voor overige vragen kunt u bij ondergetekende terecht.

   

  Met sportieve groet,

   

  Namens  Stichting Jeugdvoetbal vv SVBO

   

  Voorzitter      Mark Siekman 06-24138892

   

  E-mailadres:

   

  voetbalfeest@vvsvbo.nl
  Postadres:
  vv.
  SVBO

   

  T.a.v. M. Siekman

   

  Parkstraat 1

   

  7826 EA  Emmen