• SVBO VR1 PLAATST ZICH VOOR TUSSENRONDE LADIES CUP

  12 feb 2020 Beheerder
 • SVBO VR1 plaatst zich voor tussenronde Ladies Cup

  Het zaaltoernooi voor vrouwenteams ging van start met maar liefst 30 deelnemende teams en werd gespeeld in vijf sporthallen. Er werden maar liefst 213 doelpunten gescoord en over publieke belangstelling had men niet te klagen. Drie teams gingen met het volle aantal punten door naar de finale, te weten Be Quick'28, NKVV/Germanicus/CSVC en Heerenveense Boys. De topscoorsterslijst ziet er als volgt uit: Lianne de Vries en Anouk Bourgonje (9 doelpunten, beide dames spelen voor Be Quick'28), Mandy Wegkamp (7 - FC Klazienaveen), Inge Konst en Jeanine Bosma (6 - Heerenveense Boys). Drie keepsters wisten hun doel schoon te houden in de voorronde, namelijk de keepsters van Be Quick'28, NKVV/Germanicus/CSVC en JVZ.

  Sporthal Emmerhout: in deze poule ging Be Quick'28 met de volle buit aan de haal. De dames wisten zelfs een wedstrijd met 15-0 te winnen. De onderlinge confrontatie tegen de uiteindelijke nummer 2 Grenzland Laarwald werd met 3-0 gewonnen. Be Quick'28 lijkt hiermee één van de grote favorieten voor de eindtitel en speelt zondag dan ook de finale. Grenzland Laarwald plaatst zich voor de tussenronde.

  Sporthal Veenoord: vv Heerenveense Boys bleek oppermachtig in deze poule. Gramsbergen wist zich in de laatste wedstrijd veilig te spelen voor de tussenronde. Ook Hoogeveen maakte hier als beste nummer 3 nog kans op, maar verloor in de laatste wedstrijd met maar liefst 6-0 van Gramsbergen.

  Sporthal Angelslo: NKVV/Germanicus/CSVC behaalde 15 punten. De wedstrijd tegen nummer 2 NWVV/Titan was nog wel een spannende. Deze werd 'slechts' met 1-0 gewonnen. Daardoor gaat NKVV/Germanicus/CSVC rechtstreeks naar de finale en zal NWVV/Titan vrijdag in de tussenronde strijden voor een finaleplek.

  Sporthal Meerdijk: in deze poule bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. Zowel Bergentheim en SVBO maakten kans op de finale. De onderlinge confrontatie eindigde in 2-2. Helaas voor de Barger-Oostervelders wist Bergentheim vaker te scoren, waardoor Bergentheim zich op doelsaldo plaatste voor de finale. SVBO speelt in de tussenronde.

  Sporthal Zwartemeer: JVZ en FC Klazienaveen wisten het behoorlijk spannend te maken in deze poule. Beiden veroverden ze 13 punten. Ze speelden enkel tegen elkaar gelijk. FC Klazienaveen wist echter een beter doelsaldo te behalen. Daarmee plaatsen zij zich rechtstreeks voor de finale. JVZ zal de laatste strohalm moeten grijpen in de tussenronde. Ook de nummer 3, Zwartemeerse Boys, wist zich te plaatsen voor de tussenronde door als beste nummer 3 te eindigen.

  Vrijdag 27 december, Sporthal Meerdijk, 18.00 uur: tussenronde met Grenzland Laarwald, Gramsbergen, NWVV/Titan, SVBO, JVZ en Zwartemeerse Boys.

  Zondag 29 december, Sporthal Angelslo, 13.00 uur: finale met Be Quick'28, vv Heerenveense Boys, NKVV/Germanicus/CSVC, Bergentheim, FC Klazienaveen en de winnaar van de tussenronde.