• Train als een prof! FC Groningen On Tour komt bij SVBO

15 sep 2022 Beheerder
  • FC Groningen gaat in de herfstvakantie on Tour! De Trots van het Noorden komt naar SVBO om voetbaltrainingen aan te bieden voor jongens en meiden van 6 tot en met 14 jaar met het thema: Aanvallen als Paulos Abraham.

De FC en de plaatselijke trots SVBO slaan tijdens de herfstvakantie op 19 oktober de handen in één om een succesvolle dag te organiseren voor zowel de jeugdleden van SVBO als kinderen uit de regio. Bij FC Groningen on Tour krijgen kinderen voetbaltraining van gedreven en professionele trainers van FC Groningen. De activiteit begint ’s ochtends om 09.30 uur en duurt tot 15.30 uur. Naast plezier vindt FC Groningen het van groot belang dat de deelnemers daadwerkelijk groeien in het voetbal. Wil jij ook leren aanvallen als Paulos Abraham? Meld je dan aan!

Door het organiseren van FC Groningen on Tour dragen beide clubs bij aan het meer en beter in beweging brengen van de deelnemers. Deelnemen aan de trainingsactiviteiten van FC Groningen on Tour kost 47,50 euro per persoon en is inclusief lunch, twee dagdelen trainen, een FC Groningen Certificaat én twee kaarten voor FC Groningen – Fortuna Sittard.

Aanmelden voor FC Groningen on Tour kan via: FC Groningen On Tour 2022 - Trainen als een prof