• Update zaterdag/zondag/weekendvoetbal

20 apr 2022 Beheerder
  • Zoals u wellicht weet, houdt een commissie binnen SVBO zich sinds dit seizoen bezig met de te varen koers van ons 1e elftal. Er zijn drie opties; het eerste elftal op zondag laten spelen zoals nu het geval is, een overstap naar de zaterdag of weekendvoetbal waarbij zaterdag- en zondagclubs bij elkaar inspelen. Onlangs heeft de KNVB een plan gelanceerd waarin in het seizoen 2023-2024 het weekendvoetbal wordt geïntroduceerd in de 1e klasse. De commissie heeft besloten en het bestuur geadviseerd om deze ontwikkelingen af te wachten. Met name het plan van weekendvoetbal spreekt erg aan. In juni komt de KNVB met een verdere uitwerking van het plan.

Voor meer informatie over het weekendvoetbal: KNVB (klik KNVB) en bekijk ook zeker even de video.

De commissie bestaat uit een afvaardiging van spelers van Zondag 1, Zaterdag 1, overige seniorenteams, vrouwenteam, vrijwilligers en enkele bestuursleden.

Zodra er meer nieuws is, zullen we dat via de website communiceren.