• Op vrijdag 9 juli is het weer zover; de VIP-bingo. Tijdens deze bingo zullen Paus Bingodictus en Kardinaal Onderdeitis de spanning weer weten op te bouwen. Er kan online en live worden deelgenomen.

  De online bingo gaat net als anders. Kaarten kunnen van tevoren worden gekocht en via een livestream kunt u deelnemen.
   
  Voor de mensen die er live bij willen zijn, is er het VIP-arrangement. Deze kost € 30 en is all inclusive. Hapjes en sapjes worden verzorgd, de bingokaart zal voor u klaarliggen in de kantine, u wordt opgehaald met onze VIP-bus en tussendoor en na de tijd livemuziek.
   
  Voorwaarde is echter wel dat eenieder verkleed gaat als 'De eerste letter van zijn/haar naam'. Een paar voorbeelden: Marcel = Mummie, Richard = Roodkapje, Sayenn = Stewardess en Linda gaat als Luizenmoeder. Kortom: laat je fantasie de vrije loop! Voor de best verklede loven we nog eens een prijs uit van € 100.
   
  Wees er snel bij, want we hebben slechts 50 VIP-plaatsen beschikbaar.
   
  Uiteraard maken alle deelnemers kans op de mooie VIP-prijzen van onze sponsoren. Hou onze website en Facebookpagina in de gaten voor de prachtige prijzen die voorbijkomen. Tussendoor zullen er nog eens mooie prijzen verloot worden.