• FC Emmen heeft weer een leuke actie bedacht voor de amateurclubs in de regio. Voor slechts € 10 kun je meereizen naar de wedstrijd FC Utrecht - FC Emmen. Dit is inclusief het busvervoer, kaart voor de wedstrijd en toegang tot de gezellige Fanzone (speciaal voor FC Emmen supporters) voor het stadion. Zie hieronder het bericht vanuit FC Emmen:

     

    Voor een tientje naar Utrecht!

    Wij willen met zoveel mogelijk supporters afreizen naar de ontzettend belangrijke wedstrijd tegen FC Utrecht, zodat we vanuit het uitvak alles kunnen geven om de mannen van FC Emmen te ondersteunen! Om onze trouwe supporters te bedanken voor het seizoen, waarin zij ons weer fantastisch op de kaart hebben gezet, willen we ze goedkoop naar Utrecht laten reizen en we organiseren voor het eerst in onze historie een heuse fanzone bij het uitvak met live muziek! Sponsoren van FC Emmen en Drents Verbond-clubs hebben er samen voor gezorgd dat supporters slechts € 10,- hoeven te betalen voor zowel de reis als het ticket!

    Het zou fantastisch zijn als ook de leden van SVBO massaal met ons mee gaan. Leden kopen hun ticket online bij FC Emmen en kunnen vervolgens met elkaar plaatsnemen in één van de bussen.